Предимства на бетона

С многообразието от форми, цветове и структури на повърхността на нашите бетонови изделия, ние придаваме на Вашия дом изключителна индивидуалност. Освен това други особени предимства на бетоновите изделия са високата устойчивост, лесно почистване и дълъг живот.

Красота на формите и цветовете

Бетонните изделия са всичко друго, но не и еднообразни. Те предлагат богати и гъвкави индивидуални възможности за оформление чрез цвят, форма и повърхност.

Реновиране

Ако са необходими изкопни работи, плочите лесно се нареждат отново. Мястото на изкопа не се различава по нищо от околното пространство.

Висока устойчивост

Бетонните изделия издържат дори и на най-високите температури. Запазването на едрозърнестата структура, както и високата устойчивост, предотвратяваща пукнатини и деформации, са други свойства, характерни за бетона.

Околна среда

Бетонният паваж повишава способността за оттичане на водата в почвата. Бетонът се произвежда от естествени суровини и напълно подлежи на рециклиране, освен това в производството се използват местни суровини.

Устойчивост на замръзване и луга

С бетонните изделия, пролетта ще настъпи без пукнатини и деформации. Продуктите на Semmelrock са устойчиви на замръзване и луга.