Благодарение на дизайнерския усет, компетентност и усъвършенставани технологии, ние предлагаме богата гама от различни структури на повърхностите за създаване на индивидуални проекти. Вижте възможностите, които Ви предлагаме накратко тук.

Повърхност “финозърнеста текстурна”

Umbriano, светъл гранит

Уникална повърхност с финозърнеста текстура се постига в резултат на допълнителна обработка, чрез патентован технологичен процес, при който разпръснатите по повърхността фини естествени частици придават неповторима визия на всяко изделие. Впечатляващата картина на повърхността, комбинирана с правите кантове без фаска, придават на Umbriano специфичното излъчване на естествения гранит.

Повърхност “мита”

Pastella, светло сиво

Повърхността на изделията се обработва допълнително в резултат на което видими остават специално подбрани фракции от естествен камък. Структурата на митата повърхност е фино подчертана. Оголените камъчета придават блестящи акценти върху естествения фон. Повърхността има особено силен блясък. Изделията с “‘мита” повърхност излъчват елегантност и стил, вдъхновени от природата.

Повърхност “Colorflow”

Asti Colori, жълто-бяло

Характерната визия на продуктите с ”color-flow”‘ дизайн се постига, чрез линеарно смесване на хармонично подбрани цветови композиции, създаващи уникална картина на повърхността. Играта на преливащите се по-светли и тъмни нюанси осигурява изразителната, многоцветна картина на повърхността.

Повърхност “Colormix”

Appia Antica, сив меланж

Спецификата на продуктите с повърхност ”Colorrmix” е резултат от предварително подготвена композиция цветове, чието смесване предизвиква ярка и оригинална картина на всяко изделие. Хармоничната игра на цветовете гарантира уникално излъчване дори на големи площи.

Повърхност “с визия на естествено дърво”

Sven, скандинавско сиво

В резултат на специален метод за производство на “лят бетон” се постига изключително естествена структура на дърво. Едновременно с впечатляващата визия на дървесина, изделията притежават гаранитрана здравина и устойчивост на атмосферни условия на бетонните изделия.

Повърхност “четкана”

Повърхността е нежно „обстрелвана“ с миниатюрни твърди частици до получаване на специфична структура и копринено-матов ефект.

Повърхност “стреляна”

Повърхността е допълнително обработена, чрез „четкане“ до постигане на кадифена текстура.

Повърхност “клинкер”

Eстествена повърхност от висококачествен клинкер, с повишена устойчивост на натоварвания в следствие на процес на изпичане при производството. Структурата на клинкерните изделия може да бъде гладка, грапава и антична.

Повърхност “видим бетон”

City Top, сив

Покривния слой се обработва единствено, чрез нанасяне на кварцов слой. Изделия с повърхност от видим бетон се произвеждат в едноцветни варианти.

Плочи от висококачествен порцелан

AirPave PANAMA beige

Изтънчен дизайн, елегантно съчетание от формат, цвят и структура на повърхността: AirPave® плочите от висококачествен порцелан, ще придадат оригинален дух и лекота, на Вашето любимо място.