Semmelrock logo
  • Системни решения за цялостно офромление
  • Богата гама от цветове и повърхности
  • Иновативни продукти
  • Високо качество и лесна поддръжка

Решения за градината

Терасата и градината са естественото продължение на Вашия дом на открито. Осигуряват Ви, място за забавления с приятели или Вашето семейство, уют и спокойна почивка или вдъхновяваща атмосфера за усамотяване и релакс. Като производител на решения за външни пространства, ние ще Ви помогнем да реализирате проекта на мечтите си. Предлагаме Ви разнообразни идеи и решения подходящи за терасата, подхода към дома, входа, оградите, пътеките и алеите в градината, както и богата гама от елементи за изграждане на акценти в ландшафтното оформление. Semmelrock e познат на пазара с постоянно развиваща се продуктова гама, която осигурява свобода и креативност в ландшафтното оформление, така че Вие да може да реализирате мечтите си.

Бъдете вдъхновени, осигурете си време за невероятни преживявания във Вашия дом и градина.  

Идеи за градина 2024

Каталог

Открийте най-новите ни предложения за градината, терасата, верандата. Всичко необходимо за реализацията на Вашия проект ще откриете на страниците на каталога Идеи за градина. Изберете подходящото решение от богата гама настилки, бордюри, стъпала, прегради и аксесоари с марка Semmelrock.

Заредете се с вдъхновяващи идеи за Модерен, Класически, Средиземноморски дизайн, с които градината ще се превърне в мечтаното кътче за релакс! 

Ново

GardenVisions

Мобилно приложение

Строите нова къща или искате да преустроите градината? Все още не сте решили коя настика, цвят или текстура идеално допълва Вашия проект? Изтеглете мобилното приложение Garden Visions и създайте визия с продуктите на Semmelrock. Само с няколко клика ще изберете подходящата за Вас настилка. 

 

 

Ново
Референтни обекти

Разгледайте тук референтни обекти с продукти на Wienerberger. Вдъхновете се от различните архитектурни стилове.

CAD планиране

Проектирай градината с услугите CAD планиране и нашите професионалисти ще Ви помогнат да превърнете мечтаната градина в реалност.

Консултация в мострена градина

Запазете час за консултация в мострената ни градина и наш специалист ще отговори на въпросите Ви.

Продукти

Изберете подходящия за Вас продукт:

SemDrain®

Линейни отводнители

SemDrain® предлага богата гама от линейни отводнители и аксесоари за улесняване на правилното отвеждане на повърхностните води. Те са изработени от полипропилен, проектирани и подсилени за здравина и функционалност.

Ново
Мострена градина Semmelrock

Мострена градина Semmelrock

Структура и цветове

Вижте повече >

Монтаж на продукти

Вижте повече >

Иновации

Вижте повече >

Изтегли

Вижте повече >

Architects working in their office

Точки на продажба

Социални мрежи

Точки на продажба