Semmelrock Garden Visions

Приложението дава възможност на клиентите да създадат най-подходящата визия за своето кътче за отдих в удобството на своя хол или градина, без да губят време или да зависят от някого. Единственото усилие, което се изисква от потребителя е да инсталира приложението, да избере България в менюто за инсталация и да се забавлява. Тази нова апликация е свобдно достъпна и подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно.

В “Semmelrock Garden Visions” ще откриете продуктовия каталог на Semmelrock, както и контакти на дистрибуторите.

Напомняме, че “Semmelrock Garden Visions” не изчерпва необходимостта от консултация със специалисти при реализацията на Вашия проект.

КАК РАБОТИ ПРИЛОЖЕНИЕТО?

  • Влезте в опцията “Дизайнер” и изберете снимка на пространството, което искате да визуализирате от фото “галерията” на Вашето устройство.

  • Маркирайте пространството.

  • Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят. Готово! Приложението ще визуализира настилката върху избраното от Вас пространство.

  • Ако визуализацията има нужда от допълнителни настройки, докосвайки екрана можете да завъртите настилката върху избраното от Вас пространство.

  • Запазете визуализацията и я споделете, чрез приложенията на Вашето устройство.

Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item