Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item

Когато търсим най-подходящото облекло или аксесоар за себе си, винаги избираме онзи модел, който сме пробвали, с който сме се почувствали удобно и т.н. Мострените градини са мястото където можете да се докоснете до продуктите на Semmelrock. Ние много добре разбираме нуждата да видите продуктите на живо, да почувствате атмосферата, която създават, да усетите какво настроение биха създали у Вас.

Като специалисти по отношение на осигуряването на цялостни решения за оформление на заобикалящата ни среда и пространството в което живеем, ние Ви предлагаме възможността да посетите нашата мострена градина, да разгледате разнообразните възможности за комбинации на цветове, структури, формати и да получите вдъхновение за създаването на Вашата индивидуална градина, тераса и др.

Заповядайте в мострената градина на “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД, която се намира на територията на звода на адрес: “Подбалкански път”, шосе 6 (Е 871), с. Григорево, община Елин Пелин. Ние с радост ще Ви консултираме, ако имате нужда от допълнителна информация. Мострената ни градина е на Ваше разположение целогодишно. Направете една кратка разходка на няколко километра извън София и заповядайте в кътчето на красотата, мострената градина на “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД.

Местоположение

Подбалкански път – шосе 6  (Е871), 2108 с. Григорево, Община Елин Пелин

Мострената градина е на Ваше разположение 24 часа дневно 7 дни  в седмицата, работно време на офиса Понеделник- Петък 08:30 – 17:30 часа.  

Телефон за връзка: 070015477