Искате да освежите верандата, а топлите цветове и духът на Средиземноморието винаги звучат актуално. Ето как, благодарение на продуктите от серията Bradstone Old Town ще постигнете южняшко излъчване.

Възползвайте се от възможностите на продуктовата серия Bradstone Оld Town, която се предлага в два цвята. Бъдете креативни и заложете на ефектния контраст между тях. Комбинирайте плочи в цвят пясъчник и кръг в цвят варовик( или обратно).

Съобразете площта с която разполагате и изберете един от двата размера кръг – с Ø270 cm или Ø390 cm.

Основата трябва да бъде заравнена, уплътнена и може да започвате. Очертайте кръга, който сте избрали и започнете полагането на елементите от комплекта Bradstone Old Town кръг, в посока от външната част към центъра на кръга. Елементите за кръг с диаметър 270 cm се подреждат от външните елементи С към вътрешните елементи А,  а за кръг с диаметър 390 cm, от  D към A (виж схемата).

Подреждането на елементите от кръга е препоръчително да се прави на части, както е показано на снимка 1.

Важно е при поставянето на всеки следващ елемент да следите за равниността на готовата повърхност. Използвайте нивелир,  за да сте сигурни, че  кръгът е положен правилно.

За да наместите плочите използвайте гумен чук.

Или с помощта на плочите от основния пакет Bradstone Old Town да оформите пътеки към барбекюто, входа на дома Ви, или просто за разходки в градината, на широка фуга.

Доставяйки си удоволствие, може да създадете своето любимо и впечатляващо кътче.

Плочи Bradstone Old Town