Непреходна красота
Клинкерните настилки Penter са произведени чрез топлинна обработка на висококачествена естествена глина, ето защо техните цветове са естествени и устойчиви във времето за разлика от други керамични настилки. Благодарение на висококачествения изходен материал и метода на производство, настилките Penter се характеризират с дълготраен живот и устойчивост на атмосферни влияния. Внесете полъха на средиземноморието във Вашия двор!

Цветове от природата
Благодарение на естествената глина от която се произвеждат, настилките Penter не само притежават очарователни, натурални цветове, но и с течение на времето не губят красотата си, напротив.
Ако харесвате съвременните модни течения или се увличате по традиционният стил, топлите нюанси на червеното и гладката или структурна повърхност на Penter, винаги ще са подходящо решение за реализацията на Вашия проект.

Дълготрайна естествена красота
Клинкерните настилки Penter, предлагат екологично, дълготрайно и изключително функционално решение, подходящо за мястото около басейна, пътеките в градината или подхода към дома Ви.

Уникална красота с грижа за околната среда!

Penter Rot

Penter Husum

Penter Titan