Клинкерните настилки Penter са модерна интерпретация, която комбинира силните страни на керамични строителни материали: устойчивост и лесна поддръжка с 200 годишния опит в производство на клинкер на компанията Wienerberger.

Непреходна красота

Клинкерните настилки Penter са произведени, чрез топлинна обработка на висококачествена естествена глина, ето защо техните цветове са естествени и устойчиви във времето за разлика от други керамични настилки.

Дълъг живот

Благодарение на метода на производство, настилките Penter се характеризират с дълготраен живот. Те не изискват специална поддръжка, устойчиви са на хлъзгане, химични въздействия и атмосферни влияния. Клинкерните настилки издържат на големите температурни амплитуди и UV лъчите, в резултат на което запазват интензивността на цвета, еластичността и здравината си във времето.

Екологично решение

Клинкерните настилки Penter са произведени от 100% естествени материали и подлежат на 100% рециклиране.

Дизайн с цветове на природата

Настилките Penter са екологично, дълготрайно и изключително функционално решение, подходящо за пътекитe в градината, зоните около басейна или подхода към дома Ви.

Ако харесвате съвременните модни течения или се увличате по традиционният стил, топлите нюанси на червеното, Penter Rot са подходящо решение за реализацията на Вашия проект.

Ако търсите настилка, с която да пресъздадете усещане за слънчево Средиземноморие в любимото си кътче за релакс, жълтите нюанси на Penter Husum вероятно са подходящи за Вас.

Търсите оригинално решение с което да изразите креативните си идеи, възпозвайте се от Penter Titan. Очарователните антрацитено-кафяви меланжирани нюанси  ще поставят акцент върху пътеката или подхода към дома Ви.

Къде може да ги разгледате?

Заповядайтe в мострената градина. Убедете се лично във високото качество и непреходно излъчване на клинкерните настилки Penter.