Новите предложения в продуктовата гама на Semmelrock доказват, че сивото никога не е скучно или безлично. А когато нюансите на този елегантен или неутрален цвят се комбинират по подходящия начин в настилката, тя може да се превърне в основен  елемент от екстериорния дизайн. Сивият фон може да допълни цветовете на фасадата или оградата или да подчертае аксесоарите, може да създаде подходяща среда в която да изпъкнат добре поддържаните зелени площи, както и да придаде баланс и усещане за цялостна концепция в оформянето на градината.

Новото предложение в палитрата на сивото ще откриете в настилката Naturo. За постигане на баланс и плавен преход между светло сиво и антрацит, новият сив цвят  разширява възможностите за творчество и креативен подход в дизайна на ландшафтното пространство. Характерната структурна повърхност, допълнително придава елегантно излъчване и позволява създаване на ефектни комбинации в хоризонталата, 3-те цвята на Naturo създават визуална динамка, която лесно допълва високата архитектура и създава неповторима атмосфера.

Алтернатива на монохромните сиви нюанси e новият цвят на настилките Klassik и RAYOS, „графитено – бял меланж“. Той е инспириран от успеха на плочите ASTI COLORI с формат 60×30 в същия цвят и е в унисон с модерните тенденции в ландшафтния дизайн. Цветът е подходящ за проекти в които настилката се използва като акцент или има за цел да подчертае отделни зони в оформлението на малки пространства. Специфичната заоблена форма на елементите и комбинираният формат придават допълнителен чар и естествено излъчване, което подходжда на проекти с класически или винтидж стил.  

RAYOS

NATURO

KLASSIK