Търсите различно и нестандартно решение за Вашата градина? Тази есен Semmelrock предлага възможността да претворите неповторимия си стил с лимитирани серии плочи и настилки.

Възползвайте се от уникалните цветове и формати на фамилиите UMBRIANO®, PASTELLA®, RETTANGO®, CITY TOP® или ARTE Сегментна плоча. Ако търсите решение за зони подложени на автомобилно натоварване настилките със система Einstein® са на Ваше разположение.

Бъдете креативни, комбинирайте различни цветове и/или формати и се възползвайте от услугата CAD планиране. Тя включва адаптиране на подходящ растер с избраните настилки съобразно Вашата площ и предоставяне на количествена сметка на избраните промоционални настилки.

Повече за промоционалните продукти ще намерите в нашата брошура. Обявените цени са без ДДС, франко завода и важат до изчерпване на количествата на склад. Покупка само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.

Изтегли брошурата тук

Харесва ли Ви статията? Абонирайте се за нашия електронен бюлетин тук  и останете информирани за актуалните тенденции в дизайна на външни пространства!  С услугата ще получавате автоматично актуални новини за нашата продуктова гама, съвети за монтаж, както и вдъхновяващи идеи за дизайн.