Голямоформатните плочи AirPave  са подходящо решение за проекти в които се търси ефект на голямо свободно пространство. Монтирани успоредно или на размината фуга, плочите с формат 90 x 45, 30 x 120 и 60 x 120  създват оптичната илюзия за еднородност на настланата повърхност, която се дължи на малкия брой фуги. Дебелината от 2 cm улеснява монтажа на голямоформатните плочи и те са алтернативно решение за открити и закрити пространства, в които се изисква здравина и лекота на настилката.

Създайте реплика на интериора в екстериора

“Въздушното паве” AirPave предлага възможността да използвате eстетическите предимства на големия формат за оформлението на фоайето на хотела, терасата, лоджията или зимната градина. Създадени по специална технология, порцелановите плочи AirPave са устойчиви на подхлъзване, агресивни атмосферни условия, като UV лъчи, замръзване, дъждове, като реагират на влиянията на тези фактори без загуба на цвят, запазване на здравина. Така те могат едновременно да бъдат използвани в съчетание или самостоятелно, за да създадете преход от закритото пространство към терасата.

Дали модерен или носталгичен стил с винтидж нотка или в провинциален стил: PANAMA се адаптира умело към всеки от тях. Чисти линии, меки цветове ще преобразят всяко пространство в кът за отдих.

За почитателите на манимализма и естествената хармония ефективно и красиво решение за настилка, предлагат порцелановите плочи AirPave MONARO. В съчетание или използвани по отделно, сивите нюанси и дискретните проблясъци на повърхността, лесно ще придадат нотка на загадъчност и естестетическа наслада на погледа.

Серията SELVA с размери 30 x 120 cm e с открояваща се повърхност с визия на дървесен фладер. Всеки почитател на декинга може да се възползва от този вдъхновен от природата дизайн и да избере цветове на автентична дъбова дървесина или евкалипт.

Плочите CASONA (60 x 60 cm) и TOLEDO (60 x 120 cm) пресъздават усещането за мрамор. Единтичната повърхност и цветове, в съчетание с различните формати са предпоставка за спиращи дъха комбинации.

Взаимодействието на плочите AirPave с различните цветове и текстури създава възможност да комбинирате с други продукти от гамата на Semmelrock. Оформете пътеките, площадките или зоната около басейна в хармонично единство, като комбинирате нюансите на  AirPave с бетонови плочи и настилки от Semmelrock.

AirPave® са продукти устойчиви на химикали, почистват се лесно и могат да се монтират както по метода на сухия монтаж, така и чрез свързан монтаж. Определянето на метода на монтаж, зависи от функционалността на зоната, спецификите на съответния обект и т.н. Тъй като крайният резултат зависи не само от високото качество на продукта, но и от качественото и правилно полагане, препоръчително е продуктите да се монтират от професионалисти, което ще Ви гарантира впечатляваща визия.