Новият сезон започна, времето става все по-благоприятно за работа по реновирането на градината. Предлагаме ви няколко стъпки с които ще оползотворите добрите метеорологични условия и свободното си време, при това без да нарушавате ограниченията на извънредното положение. Екипът на Semmelrock e готов да съдейства в избора на подходящите за Вашия проект продукти, както с дистанционни консултации, така и със достъпни онлайн инструменти. 

За реализацията на качествен проект на първо място е правилната концепция. За удовлетворяващ кроаен резултат е необходимо проектът да е съобразен със спецификите и функционалността на терена. В различните секции на нашата уебстраница и каталога “Идеи за градина 2020” ще намерите информация и снимков материал за различните продуктови групи – настилки, плочи, системи за стени и огради, бордюри, стъпала, осветление, почистващи и импрегниращи препарати и др. Нашата препоръка е да се запознаете с продуктовата гама в каталога “Идеи за градина 2020”, както и да използвате възможностите на нашия уебсайт. Специално разработеният продуктов филтър в менюто Продукти ще Ви улесни максимално в избора на подходящите решения. На Ваше разположение в уебсайта са техническа информация за методите на монтаж и поддръжка, практически решения, и секция с най-често задаваните въпроси от клиенти.

Вдъхновение

Практически решения

Данни за монтаж и поддръжка

Най-често задавани въпроси

Избрали сте настилка, но все още не знаете как се вписва във Вашата концепция? В този момент, новите технологии ще Ви бъдат в помощ, повече от всякога. Безплатното мобилно приложение Semmelrock Garden Visions е най-лесният начин да си създадете конкретна представа как избраната настилка ще изглежда във Вашата градина.

Semmelrock Garden Visions

Semmelrock Garden Visions Ви помага да изберете конкретна настилка, която удовлетворява изсикванията на Вашия проект, но работата по любимото кътче продължава с избора на растер в нашия уебсайт. Той ще послужи при изчисляване на необходимите количества или за изготвянето на CAD планирането на Вашия проект. На този етап, екипът на Semmelrock също може да Ви бъде полезен от разстояние. Ако решите да се възползвате от предлаганата услуга CAD планиране, ние ще вземе избраните от Вас настилка и растер, за да ги адаптираме към специфичните изисквания на площта на Вашия терен. Към CAD чертежа ще предоставим и количествена сметка за настилката. Важно е да имате предвид, че услугата е безплатна, но Ви ангажира с предоставяне на информация за функционалността и размерите на терена и подложка в DWG формат. Разбира се, работата по изготвянето на проекта не изисква лични срещи, а комуникацията протича дистанционно. Повече за условията на услугата CAD планиране в линка, който следва.

CAD планиране

Мострена градина България

Нашата мострена градина продължава да бъде на Ваше разположение. Тя е полезна, в случаите в които желаете да почуствате конкретен продукт на живо. Разхождайки се, ще се убедите в качествата на настилките с марка Semmelrock. Положени на открито и под влиянието на атмосферните условия, продуктите в мострената градина разкриват своите устойчивост и красота. Разбира се, служителите на Semmelrock също продължават да са на Ваше разположение. Задавайте въпросите си на посочените телефони, електронна поща, или в нашата фейсбук страница. В случай, че посетите мострената градина и представител на Semmelrock Ви консултира, е необходимо да спазвате въведените от Министерството на здравеопазването извънредни епидемиологични мерки.

Свържете се с нас!

Мострена градина

Semmelrock Търговци

Нашите дистрибутори продължават да работят активно, дори в ситуацията на извънредно положение. Някои от тях предлагат възможности, като пазаруване в онлайн магазини и доставка на място.

Търговци