Тази есен Ви предлагаме възможност да създадете неповторима атмосфера в градината с LED осветителни системи и алуминиеви бордюри с възможност за вграждане на LED осветление на промоционални цени.

Промоционалните цени на продуктите може да изтеглите от тук: 

Есенна промоция 2020 (PDF формат)

Условия на промоцията: Промоционалните цени са без ДДС, франко завода и важат до изчерпване на складовите наличности на продуктите. Покупка само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.

Добре осветените пътеки и алеи ще увеличат усещането за сигурност и уют. Благодарение на вградените осветителни тела в настилката и бордюра едновременно маркирате разположението на отделните зони и осигурявате комфортно придвижване в градината.

Осветeте входа, подхода към гаража или плочопътеката

Не оставяйте най-оживените артерии около дома Ви неосветени! Използвайте насочващите Led светлини, модел Outdoor Extreme Link или Outdoor Pro, за да маркирате алеите към входа на дома и подхода към гаража. Разположени в настилката, светлините акцентират върху отделните обекти, като стъпала, площадки и алеи.

Осветeте алеите с бордюр

За да постигнете цялостен завършен вид, Semmelrock предлага алуминиеви бордюри с иновативен дизайн, които притежават възможност за вграждане на LED осветление. Светещият бордюр ще отдели зелените части от алеите и ще улесни достъпа до барбекю зоната, басейна или гаража.

Алуминиев бордюр

Алуминиев бордюр с възможност за вградено LED осветление предназначен за:

  • Декоративен завършващ елемент за оформяне на алеи и пътеки;
  • Икономично решение за ориентационно или декоративно осветяване;

Повече за техническите характеристики и монтажа на продуктите ще намерите в брошурата “Системни решения“.