Новият сезон 2020 започна, а Semmelrock Ви представя най-горещите тенденции в екстериорния дизайн, които специалистите препоръчват. Ето как новите ни продукти ще Ви помогнат да ги реализирате. Започваме с настилките, подходящи за алеите, пътеките, тротоарите пред дома,  изобщо за всички зони подложени на леко автомобилно натоварване.

Всички почитатели на красивите акценти, сложните плетеници и интригуващите растери в настилката, могат да изберат настилката Naturo. Новият сив цвят допълва палитрата, така че да претворите и най-смелите си идеи.

За всички ценители на гранитния паваж, чиито пространства не са подложени на високи натоварвания, вече можем да предложим ARTE сегментен паваж 8. Благодарение на оптимизираната си форма и по-малката дебелина от 8 cm, Arte сегментен паваж 8, е подходящ за оформление на подходи към дома, зони за паркиране, дворове и алеи.

Новият комбиниран формат на City Top Combi ще Ви очарова със своята практичност и класическо излъчване. Той е подходящ за всеки проект, благодарение на повърхността от видим бетон и непретенциозен сив цвят.

Клинкерните настилки Penter със своите предсатвители Rot, Husum и Titan впечатляват с естествени и устойчиви във времето цветове, подходящи за мястото около басейна, пътеките в градината или подхода към дома Ви.

Penter Rot, червено нюансирано
Penter Husum, жълто нюансирано
Penter Titan, антрацитено-кафяв меланж

Новата серия CARAT ще допълни характерното излъчване и усещане за елегантност на всяка тераса и площадка в градината. Повърхността на плочите Carat Finezza, разкрива калейдоскоп от хармонично преливащи, специално подбрани естествени камъни, нежно осезаеми в текстурата ѝ, в резултат на специален процес на обработка. Ако обаче търсите индивидуална визия и неповторим чар, за вас подходящият избор са плочите CARAT Mondego. А за всички поддръжници на класиката, търсещи елегантност, изчистена и все пак осезаема красота предлагаме CARAT Santino.

CARATfinezza, платинено
CARATmondego, кремаво бяло
CARATsantino, бял

Система за стени Bradstone Lias, притежава модерен дизайн, а благодарение на цветовете и изчистените си линии се вписва хармонично, както в проекти с модерен градски стил, така и при оформлението на извънградски имоти предназначени за релакс или забавления. Системата предлага мултифункционално приложение, тъй като може да се ползва не само за стени, но и за изграждането на декоративни елементи в градината.

Bradstone Lias система да стени, сиво- зелено

Bradstone Lias система да стени, пепеливо сиво

За да придадете завършен вид на алеята с плочи и настилки от сериите Pastella и Naturo може да използвате най-новото мултифункционално блокче с мита повърхност. С него, също така, може да оформите стъпала към терасата или входа на дома или пък декоративна градинска архитектура. Разберете повече за Pastella мулти блок.

Pastella бултиблок, светъл гранит

Технологиите продължават да бъдат основен фактор по отношение на ландшафтното оформление. Все по-често клиентите търсят „смарт“ решения които да повишат ефективността и спестяването на ресурси. За тях и останалите почитатели на осветлението в градината е новата лена LED FLEX NEON лента.

LED FLEX NEON
LED FLEX NEON студена бяла светлина

Впечатляващ акцент на всяка градина придават декоративните камъни от естествен мрамор. Бели или в цвят, по-малки или по-големи, те могат да подчертаят пътеката, да фокусират погледа върху цветната леха или до направят красива всяка саксия.

Декораивни камъни Pebbles, естествен бял мрамор