Semmelrock Stein+Design предлага цялостни решения за ландшафтно оформлениe, с които да реализирате творческите си идеи, като останете верни на индивидуалния си стил. Декоративната градинска архитектура, реализирана с Bradstone Mountain Block предлага още една възможност да предадате уют и цялостно звучене на вашата градина.

Функционалността на системата позволява да зонирате пространството, като подчертаете барбекюто, изградите декоративни огради, цветарници, пейки, ниски подпорни зидове и други. Декоративните елементи могат да се съчетават с оформление в рустикален или класически стил, или като контрастен акцентен елемент в проекти с модерна стилистика. Преливащите цветове са вдъхновени от естествените природни пейзажи. Крайната визия на истински каменен зид  е гарантирана от меланжираните нюанси на сивото и жълтото. Освен оригиналната визия системите гарантира надеждно свързване, без строителен разтвор. Иновативната система  за “зъбно зацепване” придава автентична визия и декоративно отместване на всеки следващ ред. Този монтаж позволява конструкция с максимална височина 60 cm или 6 реда блокчета.

С елементите от системите за стени и огради  Bradstone Mauntain Block изграждате широка гама от декорации с разнообразни форми и различно предназначение. Ето и няколко предложения:

Внесете топлина и уют с огнище в градината

Стоплете ранните пролетни вечери или есенните следобеди с огнище Bradstone Mountain Block.  Съберете семейство и приятели,  насладете се на вкусно барбекю и чудесна компания.

Вижте как да си направите огнище в градината с Bradstone Mountain Block стъпка по стъпка

Ефектни стъпала

Градинските стъпала позволяват голяма свобода на проектиране, тъй като размерите на стъпалата не са строго задължителни, важно е да осигуряват безопасно и комфортно предвижване. Стъпалата могат също така да се откроят и с насадени от двете страни цветни лехи или декоративна трева.

Декоративни стени

Ако търсите автентичен вид на Вашата градина, оформете пространството с Bradstone Mountain Block . Създайте визуална рамка на различните зони с помоща на ниски декоративни стени. Идеята за множество отделни камъни ще допълни очарованието на Вашия дом, градина или тераса.

Bradstone Mountain Block, жълто-сиво, структурна повърхност

Вижте как да изградите ниска декоративна стена с Bradstone Mountain Block стъпка по стъпка

Водни ефекти

Водната каскада в градината е израз на естетически усет и стремеж към единение с природата. Ако имате естествено наклонен или терасиран терен може да се възползвате от различните нива и да оформите водна каскада с помощта на Bradstone Mountain Block. Формата и размерът на елементите на системата и трапецовината покривна плоча Mountain Block позволяват да подходите предвидливо, като проектирате и кът за сядане, за да се наслаждавате на своето творение от близо. Любителите на акваристиката могат да добавят към целия ансамбъл и изкуствено езерце с декоративни рибки.

Клоцове

Елементите от системите за стени и огради Bradstone Mauntain Block позволява да изграждате широка гама от клоцове.

Вежте повече за системата Bradstone mountain block

Още идеи за декоративна градинска архитектура вижте в брошура Bradstone Креативни решения

 Харесва ли Ви статията? Абонирайте се за нашия електронен  бюлетин тук  и останете информирани за актуалните тенденции в дизайна на външни пространства!  С услугата ще получавате   автоматично актуални новини за нашата продуктова гама, съвети за  монтаж, както и вдъхновяващи идеи за дизайн.