За да се превърне градината в неповторимо кътче за релакс трябва да се предвидят не само озеленяването и настилките, но и всички декоративни детайли които ще предадат уют и цялостно звучене. Представяме Ви няколко вдъхновяващи идеи как да оформите ефектни стъпала в градината с настилките, които сте използвали за алеите и пътеките към тях. 

В първото ни предложение се откроява оригинално съчетание между различните елементи на комбинирания формат на настилката Klassik. Минипалисадите от същата серия са мултифункционален продукт, който е използван за оформяне и завършване на стъпалата и отделяне на зелените площи от настилката.

Klassik настилка, кафяв цвят

Klassik настилка

Минипалисади Klassik

Ако за Вашия проект сте избрали настилката Naturo и сте изправени пред предизвикателството да преодолеете денивелацията на терена, предлагаме Ви идея как да оформите модерни широки стъпала.

Naturo настилка, светло сив цвят

Naturo настилка

Ако стъпалата са отляти предварително, но сте избрали очарователните плочи Bradstone Old Town, за да оформите алеите или плочопътеките, предлагаме Ви да използвате плочи от Основния пакет с подходящ размер, за да облечете стъпалата.

Bradstone Old Town плочи, пясъчник

Във вариант, че изграждането на стъпалата предстои, с помощта на Z-блокчетата от серията Bradstone Madoc и Bradstone Milldale може да оформите леглото на стъпалото, а плочите от Основния пакет Bradstone Old Town или Milldale да послужат за облицовка на горната част на стъпалата. Декоративната визия на Z- блокчетата, наподобяваща реден камък внася допълнително очарование и е подходящо решение за проекти в които се търси кънтри звучене.

Semmelrock Bradstone Madoc, сиво-жълт меланж, структурна повърхност
Semmelrock Bradstone Madoc, сиво-жълт меланж, Bradstone Old Town плочи пясъчник
Bradstone Old Town плочи, пясъчник и Bradstone Madoc Z-блок сиво-жълт меланж
Продуктова фамилия Bradstone Milldale

Bradstone Milldale плочи и система за стени, сив меланж

Bradstone Old Town плочи

Bradstone Madoc система за стени

Bradstone Milldale система за стени и огради

Bradstone Milldale плочи

За почитателите на Рустик стила настилката APPIA ANTICA е подходящо решение, което пресъздава очарованието на камъка. За завършване на стъпалата са използвани минипалисади Klassik.

APPIA ANTICA настилка

Klassik минипалисади