За да се превърне градината в неповторимо кътче за релакс трябва да се предвидят не само озеленяването и настилките, но и всички декоративни детайли които ще предадат уют и цялостно звучене. Представяме Ви няколко вдъхновяващи идеи как да оформите ефектни стъпала в градината с настилките, които сте използвали за алеите и пътеките към тях. 

В първото ни предложение се откроява оригинално съчетание между различните елементи на комбинирания формат на настилката Klassik. Минипалисадите от същата серия са използвани за завършване на стъпалата.

Klassik настилка, кафяв цвят

Klassik настилка

Минипалисади Klassik

Ако за Вашия проект сте избрали настилката Naturo и сте изправени пред предизвикателството да преодолеете денивелацията на терена, предлагаме Ви две идеи за впечатляващи стъпала.

Naturo настилка, антрацит, светло сив и Duofix антрацит
Naturo настилка, светло сив цвят

Naturo настилка

За почитателите на Рустик стила настилката APPIA ANTICA е подходящо решение, което пресъздава очарованието на камъка. Освен за красиви алеи и пътеки тя може да послужи и за офромяне на горната част на стъпалата. Зада придадете завършен вид може да използвате минипалисадите Klassik в подходящ цвят.

Appia Antica настилка

Appia Antica настилка

И накрая няколко идеи за проекти в които се търси кънтри звучене, реализирани с плочи от сериите Bradstone Old Town и Bradstone Milldale.

Bradstone Old Town плочи, пясъчник
Продуктова фамилия Bradstone Milldale

Bradstone Milldale плочи , сив меланж

Bradstone Old Town плочи

Bradstone Madoc система за стени

Bradstone Milldale система за стени и огради

Bradstone Milldale плочи

APPIA ANTICA настилка

Klassik минипалисади