Практически примери 9

 • Полагане на настилките на Semmelrock

  Следните съвети и инструкции за полагането ще Ви отведат гарантирано до целта: перфектно настлана повърхност.

 • Стъпка по стъпка

  Подробното указание „Стъпка по стъпка” Ви улеснява при полагане на настилките на Semmelrock.

 • Бοрдюри

  Бетоновите бордюри служат за ограничаване на зоните за движение с разлика в нивото и за укрепване на краищата на настилката. С помощта на подходящ фундамент те трябва да образуват поддържащо легло, което да предотвратява пропадането на пътното платно вследствие на транспортното натоварване.

 • Атрактивен декоративен цветарник

  Semmelrock Stein+Design предлага разнообразни продукти с мултифункционално приложение, с които да реализирате творческите си идеи, като останете верни на индивидуалния си стил. Предайте уют или създайте акцент, като изградите декоративни, архитектурни елементи в градината с продуктите от серията Bradstone.

 • Добавете чар и уют в градината

  Как? Например с изграждането на декоративно огнище или кладенец. Предлагаме Ви интересни възможности в няколко стъпки, с които да постигнeте желания резултат, с блокчетата от системата Bradstone Mountain Block.

 • Дворна чешма за един ден

  Началото на летния сезон е най-подходящото време да се погрижим за всеки детайл, осигуряващ ни комфорт в градината. Течащата вода в двора е несравнимо удобство и необходимост. Дворната чешма може да бъде не само полезен, но и декоративен елемент, който да придаде допълнителен уют или акцент. Ето защо, Semmelrock Ви предлага практично и удобно решение, което може да реализирате в рамките на един ден с елементите от системите за стени Bradstone Travero или Bradstone Argento.

 • Ниска подпорна стена от Semmelrock

  Естественият неравен терен предлага отлична възможност за създаване на декоративни ефекти в градината. Чрез изграждане на ниски подпорни стени, може да организирате пространството като го терасирате, така че едновременно да усвоите всички нива, като засадите подходящи растителни видове и предпазите почвата от срутване.

 • Градинска архитектура с блокчета Rivago

  С многофункционалните блокчета за ограда Rivago създавате оригинални декоративни решения за градината. Представяме Ви няколко практични идеи за нетрадиционни приложения на елементите от системата за огради Rivago.

 • Освежете градината с Triflor

  Следвайте модерните тенденции в озеленяването и създайте кътчета с цветя, които да зареждат градината с настроение през цялата година. Улеснете своята работа по тяхното отглеждане, като създадете атрактивен и практичен дизайн на цветарник по Ваш избор.