Бъдете креативни, планирайте със Semmelrock Stein+Design

Ако търсите вдъхновение или имате идея, но не знаете как да я реализирате, открийте опцията "Планиране" само с 3 стъпки: 1. Изберете настилка; 2. Изберете схема на подреждане; 3. Отбележете площта и вижте резултата;

Бъдете креативни - палнирайте своето мечтано кътче с нас

Предлагаме Ви, лесно решение на тежката задача как да придадете усещане за завършеност и уют на Вашето любимо място за отдих - градина, тераса, алея, пътека, барбекю, басейн или двор. Ако се нуждаете от вдъхновение или имате идея, но не знаете как да я реализирате, предлагаме на вниманието Ви разнообразни и атрактивни схеми за подреждане на нашите настилки. Само с 3 лесни стъпки можете да създадете търсената визия и да получите информация какво количество от желаната настилка ще Ви бъде необходимо за конкретната площ. Докато избирате цвета и формата на настилката, само за няколко минути можете да прегледате примерните схеми за подреждане като изберете опцията "Планиране" и дори да отпечатате направените от Вас изчисления.

Необходимо е само:
1. Да изберете настилка
2. Да попълнител площта, която искате да аранжирате
3. Да изберете схема на подреждане и това е!  Калкулаторът ще Ви предостави резултата веднага

Предлагаме Ви схеми за подреждане на следните настилки и плoчи:

Внимание! За да отворите схемите за подреждане и да използвате калкулатора за необходимите количества, моля изберете опцията "Планиране" за избраната от Вас настилка.